Servicedesk Engineer

  • Steenbergen
  • Fulltime

Alle schoolverlaters en startende ICT professionals starten bij ons op de Servicedesk. Op onze Servicedesk komen erg veel verschillende soorten tickets langs. De eerstelijns tickets wordt opgepakt door onze eerstelijns collega’s. Jij gaat dus meteen inhoudelijk tweedelijns met de storing aan de slag en zal er alles aan doen om het ticket zo goed mogelijk op te lossen. De tickets komen binnen bij Bart (Manager Servicedesk) en worden verdeeld onder de Servicedesk Engineers. Wil jij steeds moeilijkere tickets op jouw naam? Neem initiatief en zorg dat je alles doet om jouw ontwikkeling die boost te geven om jouw doel (Netwerk Engineer) te behalen!

Groei door naar Netwerk Engineer!

Hoe kan jij jouw doel behalen? Door de basis te leren op onze Servicedesk kan jij op jouw tempo doorgroeien naar Storingsengineer en daarna naar buiten toe! Als Storingsengineer ga jij naar de klant toe wanneer er een kritische storing is en de servicedesk er remote niet meer uit komt. Dit doe je 3 tot 6 maanden, waarna jij klaar bent voor de volgende stap: Netwerk Engineer! Wij creëren de omgeving waarin jij op je top bent en kunt doorgroeien in jouw tempo. Heb jij al een manier bedacht waarop jij ons gaat overtuigen dat jij de volgende Storingsengineer wordt?

Groei maakt plaats voor nieuw talent!

Wij hebben de vacature Servicedesk Engineer continu openstaan. Hoe dat komt? Door de snelle ontwikkeling van onze huidige Servicedesk Engineers, naar Storingsengineer. Iedere 3 tot 6 maanden stroomt er een nieuwe collega door. Wij hebben een ambitieuze groeiambitie en daar hoort ontwikkeling en uitbreiding van de organisatie bij. Iedere keer als er een Servicedesk Engineer naar buiten doorstroomt, hebben wij weer plaats voor nieuwe collega’s!

Wanneer kom jij in aanmerking?

  • HBO of MBO- opleiding niveau 4 in de IT.
  • Je bent een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt en hebt genoeg initiatief om kansen naar je toe te trekken.
  • Ervaring met particuliere klanten bij bijvoorbeeld Studentaanhuis.nl is een pré.
  • Enige ervaring met supportdesk- en monitoring tools is mooi meegenomen.
  • Je doet alles voor een compliment van de klant, jij hebt een passie voor het helpen van mensen. Door jouw goede communicatieve vaardigheden heb je dat compliment zo te pakken.
  • De talenten klantgerichtheid, oplossingsgericht, assertief en stressbestendig typeren jou, waardoor jij helemaal op je plek zit bij onze afdeling Infra!

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Jacco

Manager Infra

Onze Servicedesk is een echte kweekvijver voor ICT Talent! Op onze servicedesk staat jouw ontwikkeling voorop. Ik vind het super gaaf om daar aan mee te werken en de engineers door te zien groeien naar Netwerk Engineer!

Ik zit altijd in de 2e gespreksronde om te toetsen of dat de kandidaat de potentie heeft om door te groeien naar buiten toe, want dat is ons gezamenlijk doel!

Picture

John de Jongh

Directeur

Mijn drijfveer is collega’s helpen in hun ontwikkelen. Mijn doel: medewerkers laten groeien om op die manier DataByte te laten groeien. Deze talentpool is het liefste wat ik zie, ontwikkeling en initiatief nemen van collega’s stimuleren!

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Bij DataByte werken wij dus met onze competenties. Een Talenten Management Analyse helpt ons daarbij. Dankzij deze competentietest weten we waar onze krachten liggen en waar wij energie van krijgen. Regelmatig krijgen onze medewerkers deze competentietest opnieuw en vinden er ontwikkelgesprekken plaats, zodat we zicht houden op onze ontwikkeling. ‘Blijven ontwikkelen’ is namelijk één van de kernwaarden van DataByte.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren