Senior Accountmanager

  • Steenbergen
  • Fulltime

Jij gaat aan tafel het échte gesprek aan! Op deze manier achterhaal je de ‘pijn’ waar jouw gesprekspartner zich misschien niet eens bewust van is. Je bent een mensgerichte, gedreven en ondernemende Accountmanager met luisteren als één van jouw meest waardevolle competenties.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Ben jij klaar om te werken bij een sterk groeiende organisatie met duidelijke ambities? Jij krijgt een belangrijke rol bij het vermarkten en verpersoonlijken van onze diensten. Onze ambitie is om over 10 jaar 6 vestigingen in heel Nederland te hebben. Jouw primaire focus komt te liggen op het verkopen van het gehele pakket aan ICT oplossingen en diensten bij voornamelijk New Business klanten (regio Breda/ Tilburg/ Den Bosch/ Eindhoven). Door de persoonlijke relatie die jij opbouwt met onze klanten weet jij altijd wat er speelt en ziet de klant jou als een vertrouwde adviseur! Mede door jouw sociale empathie zorg jij dat de klant op jou kan bouwen. Door het échte gesprek aan te gaan bij prospects, weet jij wat de klant van de klant nodig heeft en kan jij op abstract niveau meedenken! Je hebt een drivé om de branches waarin jouw klanten zich bevinden echt te leren kennen en om trends en ontwikkelingen te doorgronden. Op deze manier kan jij de klanten proactief adviseren hoe ICT hieraan kan bijdragen. Onze open cultuur nodigt medewerkers uit om proactief mee te denken en initiatieven te ontplooien, hierdoor voel jij je als een vis in het water!

Jouw toekomstige werkdag

Jij weet als geen ander het open gesprek aan te gaan binnen jouw netwerk, waardoor jij snel aan tafel zit bij de potentiele klant! In deze functie ben je verantwoordelijk van idee tot closing. Jij daagt je gesprekspartner uit om over hun business model en inzichten in informatieprocessen na te denken en je weet DataByte te positioneren als solution provider voor IT- vraagstukken. Op deze manier achterhaal je de ‘pijn’ waar jouw gesprekspartner zich misschien niet eens bewust van is! In samenspraak met interne experts (pre-salesconsultants, sales-support, netwerk engineers en software ontwikkelaars) vertaal je de ‘pijn’ naar creatieve oplossingen op het gebied van software, Cloud, Telecom, ICT-infrastructuur of een mix hiervan. Uiteindelijk resulteert dit in klanten die het volgende over een samenwerking met DataByte zeggen: “DataByte denkt met ons mee, ondersteunt onze strategie, helpt ons proactief te groeien, zet net dat stapje extra en ziet kansen”.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde commerciële of bedrijfskundige HBO opleiding;
  • Aantoonbare kennis van het verkopen en samenstellen van ICT-oplossingen in de B-to-B markt (Software, Cloud, Managed Services of ICT-infrastructuur);
  • Ruimte ervaring als accountmanager of consultant met het verkopen van diensten;
  • Een actief netwerk in de regio Breda/ Tilburg/Den Bosch/Eindhoven is een pré;
  • Uitstekende gesprekstechnieken, waarbij bij jou de focus ligt op luisteren i.p.v. zenden;
  • Een gezonde dosis lef, ondernemerschap, sociaalvaardig, overtuigingskracht, oplossingsgericht, hands-on mentaliteit, commercieel inzicht, oprechte interesse in de klant en humor.

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Wim

Accountmanager

De collega’s bij DataByte voelen als familie, samen bouw je verder aan de groei van het bedrijf!

Je wordt gewaardeerd op je sterke punten en je wordt geholpen om je minder sterke punten verder te ontwikkelen.

Door gebruik te maken van je eigen creativiteit krijg je alle ruimte binnen het bedrijf om je doelstellingen te realiseren.

Wees creatief, zie kansen, werk samen met je collega’s en er ligt een prachtige uitdaging voor je bij DataByte.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Bij DataByte werken wij dus met onze competenties. Een Talenten Management Analyse helpt ons daarbij. Dankzij deze competentietest weten we waar onze krachten liggen en waar wij energie van krijgen. Regelmatig krijgen onze medewerkers deze competentietest opnieuw en vinden er ontwikkelgesprekken plaats, zodat we zicht houden op onze ontwikkeling. ‘Blijven ontwikkelen’ is namelijk één van de kernwaarden van DataByte.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

Wil jij werken bij een werkgever die jouw ontwikkeling voorop stelt en waar je met collega’s kunt samenwerken aan de mooiste salestrajecten? Solliciteer dan snel en Make IT Happen!

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren