Senior Accountmanager (40 uur)

 • Steenbergen
 • Fulltime

Jij gaat aan tafel het échte gesprek aan! Je bent een mensgerichte, gedreven en ondernemende Accountmanager met luisteren als één van jouw meest waardevolle competenties.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Jij krijgt een belangrijke rol bij het vermarkten en verpersoonlijken van onze diensten. Jouw primaire focus komt te liggen op het verkopen van het gehele pakket aan ICT oplossingen en diensten bij bestaande klanten en New Business klanten. Door de persoonlijke relatie die jij opbouwt met onze klanten weet jij altijd wat er speelt en ziet de klant jou als een vertrouwde adviseur! Mede door jouw sociale empathie zorg jij dat de klant op jou kan bouwen. Door het échte gesprek aan te gaan met de klant, weet jij wat de klant nodig heeft en kan jij op abstract niveau meedenken! Je hebt een drive om de branches waarin jouw klanten zich bevinden echt te leren kennen en om trends en ontwikkelingen te doorgronden. Op deze manier kan jij de klanten proactief adviseren hoe ICT hieraan kan bijdragen. In deze functie ben je verantwoordelijk van het idee tot het sluiten van de deal. Je krijgt ondersteuning van collega’s Sales Support (binnendienst), Pré Sales en de Sales Coördinator.  Uiteindelijk resulteert dit in klanten die het volgende over een samenwerking met DataByte zeggen: “DataByte denkt met ons mee, ondersteunt onze strategie, helpt ons proactief te groeien, zet net dat stapje extra en ziet kansen”.

Wat maakt jou onze ideale kandidaat?

 • Een afgeronde commerciële of bedrijfskundige HBO opleiding;
 • Ruime ervaring als Accountmanager met het verkopen van diensten;
 • Aantoonbare kennis van het positioneren en verkopen van ICT-oplossingen in de B-to-B markt (Software, Cloud, Managed Services of ICT-infrastructuur);
 • Een actief netwerk in de regio Zuid-West-Nederland is een pré;
 • Uitstekende gesprekstechnieken, waarbij bij jou de focus ligt op luisteren i.p.v. zenden;
 • Een gezonde dosis lef, ondernemerschap, overtuigingskracht, oplossingsgericht en commercieel inzicht.

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Thomas

Accountmanager

Bijna 5 jaar werkzaam bij DataByte waarbij ik diverse stappen heb gemaakt in mijn loopbaan. De aandacht voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling is enorm. DataByte zet jou in je kracht en ondersteund je waar nodig om dit samen te bereiken. Hier heerst een open cultuur en werken enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de klantverwachting te overtreffen. Wil jij hier onderdeel van zijn?

Wat hebben wij jou te bieden?

 

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.250,- en € 4.000,- o.b.v. een fulltime werkweek afhankelijk van werkervaring en opleiding;
 • Een leaseauto;
 • Laptop-en telefoonregeling;
 • Een bonusregeling;
 • 23 vakantiedagen en mogelijkheden om vakantiedagen bij te kopen;
 • Een informele, open werksfeer en hele leuke collega’s (die jij beter kan leren kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel of tijdens een potje tafeltennis in de ontspanningsruimte!).

Wil jij werken bij een werkgever die jouw ontwikkeling voorop stelt en waar je met collega’s kunt samenwerken aan de mooiste salestrajecten? Solliciteer dan snel en Make IT Happen!

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren