Senior Accountmanager

 • Steenbergen en/of Berkel en Rodenrijs
 • Fulltime

Jij gaat aan tafel het échte gesprek aan! Op deze manier achterhaal je de ‘pijn’ waar jouw gesprekspartner zich misschien niet eens bewust van is. Je bent een mensgerichte, gedreven en ondernemende Accountmanager met luisteren als één van jouw meest waardevolle competenties.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Ben jij klaar om te werken bij een sterk groeiende organisatie met duidelijke ambities? Jij krijgt een belangrijke rol bij het vermarkten en verpersoonlijken van onze diensten. Jouw primaire focus komt te liggen op het verkopen van het gehele pakket aan ICT oplossingen en diensten bij bestaande klanten en New Business klanten. Door de persoonlijke relatie die jij opbouwt met onze klanten weet jij altijd wat er speelt en ziet de klant jou als een vertrouwde adviseur! Mede door jouw sociale empathie zorg jij dat de klant op jou kan bouwen. Door het échte gesprek aan te gaan met de klant, weet jij wat de klant nodig heeft en kan jij op abstract niveau meedenken! Je hebt een drivé om de branches waarin jouw klanten zich bevinden echt te leren kennen en om trends en ontwikkelingen te doorgronden. Op deze manier kan jij de klanten proactief adviseren hoe ICT hieraan kan bijdragen. In deze functie ben je verantwoordelijk van het idee tot het sluiten van de deal. Uiteindelijk resulteert dit in klanten die het volgende over een samenwerking met DataByte zeggen: “DataByte denkt met ons mee, ondersteunt onze strategie, helpt ons proactief te groeien, zet net dat stapje extra en ziet kansen”.

Onze open cultuur nodigt medewerkers uit om proactief mee te denken en initiatieven te ontplooien, hierdoor voel jij je als een vis in het water!

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde commerciële of bedrijfskundige HBO opleiding;
 • Aantoonbare kennis van het positioneren en verkopen van ICT-oplossingen in de B-to-B markt (Software, Cloud, Managed Services of ICT-infrastructuur);
 • Ruime ervaring als accountmanager met het verkopen van diensten;
 • Een actief netwerk in de regio Zuid-West-Nederland is een pré;
 • Uitstekende gesprekstechnieken, waarbij bij jou de focus ligt op luisteren i.p.v. zenden;
 • Een gezonde dosis lef, ondernemerschap, sociaalvaardig, overtuigingskracht, oplossingsgericht, hands-on mentaliteit, commercieel inzicht, oprechte interesse in de klant en humor.

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Marc Bras

Senior Accountmanager

Sinds anderhalve maand ben ik weer terug op het “oude nest” bij DataByte. Waarom ik gekozen heb voor DataByte als werkgever? Buiten de uitstekende sollicitatieprocedure en aandacht die er voor de inwerkperiode is, kan ik de open cultuur en aandacht voor zowel de zakelijke als persoonlijke ontwikkeling enorm waarderen. Ieders mening en input wordt gewaardeerd, waarbij de kernwaarden (open & eerlijk, betrokken, initiatief nemen etc.) hoog in het vaandel staan. Wil jij ook werken bij een jong team vol enthousiaste mensen die klanten helpen bij alle nieuwe technologische ontwikkelingen? Kom dan zeker eens praten.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien. Een Talenten Management Analyse(TMA) helpt ons daarbij. Dankzij deze competentietest weten we waar onze krachten liggen en waar wij energie van krijgen. Regelmatig krijgen onze medewerkers deze competentietest opnieuw en vinden er ontwikkelgesprekken plaats, zodat we zicht houden op onze ontwikkeling. ‘Blijven ontwikkelen’ is namelijk één van de kernwaarden van DataByte.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie;
 • Een leaseauto, laptop- en  telefoon regeling
 • Een informele, open werksfeer en hele leuke collega’s (die jij beter kan leren kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel of tijdens een potje tafeltennis in de ontspanningsruimte!).

Wil jij werken bij een werkgever die jouw ontwikkeling voorop stelt en waar je met collega’s kunt samenwerken aan de mooiste salestrajecten? Solliciteer dan snel en Make IT Happen!

 

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren