Medewerker Eerstelijns (40 uur)

 • Steenbergen
 • Fulltime

Jij bent het grootste deel van jouw tijd de 1e lijns van onze Servicedesk. Dit houdt in dat je alle binnenkomende telefoontjes van onze klanten behandelt. Je stelt een aantal gerichte vragen aan de klant, om zo te kunnen specificeren of het een Incident, Service Request of Change betreft. Wat dat allemaal is, dat leggen we je natuurlijk nog uit! 😉 Hierna verbind je de klant door naar een van onze Servicedesk Engineers of je maakt het ticket aan en de klant wordt later teruggebeld door jouw collega. Door het door jouw perfect aangeleverde ticket met bijbehorende informatie, kunnen zij de klant efficiënt helpen.

Jij bent het gezicht van DataByte; ons streven is om continu de klantverwachting te overtreffen. Een vriendelijke en gastvrije ontvangst mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Omdat jij bij de balie zit en het ontvangen van klanten één van jouw taken is, ben je letterlijk hét gezicht van DataByte. Je ontvangt klanten die een afspraak hebben en begeleidt ze met een bakje koffie of thee naar de vergaderzaal waar ze hun meeting hebben. Ook informeer je de collega(‘s) die de afspraak hebben, zodat ze weten dat hun contactpersoon is gearriveerd!

Jouw werk bestaat uit

 • Alle klanten sta je zowel telefonisch als aan de balie, vriendelijk en gastvrij te woord.
 • Je registreert de meldingen en vraagt goed door zodat je collega’s van de Servicedesk snel en efficiënt aan de slag kunnen. Hierbij kun je gebruik maken van de verschillende beschikbare uitvraagscripts.
 • Nabellen van ticket beoordelingen die de klant heeft ingevuld met een ‘gemiddelde’ of een ‘onvoldoende’ zodat we weten wat we de volgende keer beter moeten doen.
 • Nadat er een project is opgeleverd bel je de klant na voor een klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Dit onderzoek deel je daarna in de hele organisatie en je pakt de acties op die eruit zijn gekomen.
 • Daarnaast houd je je bezig met de dagelijkse planning.
 • Je bouwt makkelijk relaties op met klanten en collega’s en je maakt onze dienstverlening elke dag een beetje beter!

Wat maakt jou onze ideale kandidaat?

 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en bent uitermate klantgericht.
 • Je zoekt graag contact met andere mensen, zowel telefonisch als persoonlijk.
 • Je bent initiatiefrijk en ziet altijd wel een oplossing. Van chaos raak jij niet zo snel in de war.
 • Je bent stressbestendig en houdt makkelijk overzicht (zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen natuurlijk! 😉)
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het fijn om samen met het team (3 collega’s) te werken aan het resultaat.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je hebt een prettige telefoonstem.
 • Heb je ervaring, enige kennis of een echte passie voor ICT? Dan heb jij bij ons een streepje voor!

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

Ben jij dé geschikte kandidaat? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren