Medewerker Commerciële Binnendienst

  • Steenbergen
  • Fulltime

Als Medewerker Commerciële Binnendienst (32- 40 uur) ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes in opdracht van onze klanten of collega’s. Je draagt bij aan het commercieel beleid van DataByte en voert deze consequent uit. Het is voor jou een uitdaging om zoveel mogelijk offertes in orders om te zetten. Daarnaast onderhoud je contacten met relaties en werk je nauw samen met collega’s, met als doel: het beste voor onze klanten!

Een greep uit jouw werkzaamheden

Het uitwerken van complete oplossingen in opdracht van de klant, pre-sales, engineers of accountmanager is een belangrijk deel van jouw functie. Je maakt orders en projecten aan en hebt contact met onze leveranciers. Ook koop je hardware, licenties of diensten in. Je levert een continue bijdragen aan een hoge klanttevredenheid en bent telefonisch communicatief sterk. Waar jij een compliment voor krijgt? ‘’Deze collega levert snel een duidelijke offerte aan met een perfect advies!’’.

Het commerciële binnendienst team is letterlijk de spin in het web. De verbindende factor tussen techniek, sales, leveranciers, administratie en klanten met als gezamenlijk doel: de klantverwachting overtreffen!

Jouw toekomstige werkdag

Je start jouw werkdag met het nabellen van uitgebrachte offertes, controle of alles duidelijk is en eventueel telefonisch extra toelichting geven. Daarna ga je aan de slag om samen met het team de aanvragen (telefonisch/ per mail) te verwerken. Lunchen doen we met alle collega’s in het café, omdat jij ook wel van een gezellig praatje houdt, sluit je hier graag bij aan.

Na de lunch overleg je met onze leveranciers over het uitbrengen van een oplossing op maat. Ook doe je een beroep op de aanwezige kennis binnen het commerciële binnendienst team of bij onze pre-salesspecialisten. Nadat je de ideale oplossing hebt gevonden, werk je verder aan jouw persoonlijke doelstellingen. Iedere commerciële binnendienst medewerker heeft naast algemene product en diensten portfolio kennis namelijk nog één of twee specialisaties. Je krijgt de vrijheid voor het volgen van trainingen om aan jouw specialisatie te werken. Heb jij al een specialisatie in gedachten?

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde commerciële opleiding op MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met ICT en automatisering.
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent stressbestendig, besluitvaardig een teamplayer en resultaatgericht.
  • Je hebt een gezonde ambitie, wil graag beter worden en liefst doorgroeien in je functie.

 

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Kees

Commerciële binnendienst Medewerker

Boeiend en afwisselend werk, elke dag nieuwe uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden.

Verwachtingen overtreffen bij zowel collega’s als de klanten, dat geeft energie!

Picture

Erwin

Manager commerciële binnendienst

Wat de functie van Commerciële binnendienst Medewerker leuk maakt is de diversiteit aan werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde!

Binnen DataByte zijn veel ontwikkelmogelijkheden en er heerst een prettige werksfeer binnen een hecht team!

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Bij DataByte werken wij dus met onze competenties. Een Talenten Management Analyse helpt ons daarbij. Dankzij deze competentietest weten we waar onze krachten liggen en waar wij energie van krijgen. Regelmatig krijgen onze medewerkers deze competentietest opnieuw en vinden er ontwikkelgesprekken plaats, zodat we zicht houden op onze ontwikkeling. ‘Blijven ontwikkelen’ is namelijk één van de kernwaarden van DataByte.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren