Servicedesk Engineer

  • Steenbergen
  • Fulltime

Als Servicedesk Engineer bij DataByte behandel je veel verschillende soorten tickets. De eerstelijns tickets worden opgepakt door onze eerstelijns collega’s. Jij gaat dus meteen inhoudelijk tweedelijns met de storing aan de slag. Je doet er alles aan om het ticket zo goed mogelijk op te lossen. Komt ons SLA in het geding, dan schroom je niet om hulp van collega’s in te schakelen. De tickets komen binnen bij Bart (Servicedesk Manager) en worden verdeeld onder jou en jouw collega’s. Wil jij steeds moeilijkere tickets op jouw naam? Neem initiatief, dat wordt gewaardeerd!

Groei door!

Door de basis te leren op onze Servicedesk kan jij op jouw tempo doorgroeien naar Storingsengineer en daarna naar buiten toe! Als Storingsengineer ga jij naar de klant toe wanneer er een kritische storing is en de servicedesk er remote niet meer uit komt. Dit doe je 3 tot 6 maanden, waarna jij klaar bent voor de volgende stap: Netwerk Engineer!

Wil je doorgroeien naar Senior Servicedesk Engineer en jezelf op de Servicedesk verdiepen? Dat zien wij natuurlijk ook graag! Pak steeds moeilijkere tickets op en verdiep je in de ICT omgevingen van onze klanten. Coach andere nieuwe Engineers en laat zien dat jij vraagbaak bent voor het team. Wij creëren de omgeving waarin jij op je top bent en kunt doorgroeien in jouw tempo.

Groei maakt plaats voor nieuw talent

Wij hebben de vacature Servicedesk Engineer continu openstaan. Hoe dat komt? Door de snelle ontwikkeling van onze huidige Servicedesk Engineers, naar Storingsengineer. Iedere 3 tot 6 maanden stroomt er een nieuwe collega door. Wij hebben een ambitieuze groeiambitie en daar hoort ontwikkeling en uitbreiding van de organisatie bij. Iedere keer als er een Servicedesk Engineer naar buiten doorstroomt, hebben wij weer plaats voor nieuwe collega’s!

Wat maakt jou onze ideale Servicedesk Engineer? 

  • Je hebt een HBO of MBO- opleiding niveau 4 in de IT.
  • Je hebt genoeg initiatief om kansen naar je toe te trekken.
  • Ervaring met particuliere klanten bij bijvoorbeeld Studentaanhuis.nl is een pré.
  • Enige ervaring met supportdesk- en monitoring tools is mooi meegenomen.
  • Je doet alles voor een compliment van de klant, jij hebt een passie voor het helpen van mensen. Door jouw goede communicatieve vaardigheden heb je dat compliment zo te pakken.
  • De talenten klantgerichtheid, oplossingsgericht, assertief en stressbestendig typeren jou, waardoor jij helemaal op je plek zit bij onze afdeling Infra!

Wat jouw collega’s zo leuk vinden aan deze functie

Picture

Jacco

Manager Infra

Onze Servicedesk is een echte kweekvijver voor ICT Talent! Op onze servicedesk staat jouw ontwikkeling voorop. Ik vind het super gaaf om daar aan mee te werken en de engineers door te zien groeien naar Netwerk Engineer of Senior Servicedesk Engineer!

Picture

John de Jongh

Directeur

Mijn drijfveer is collega’s helpen in hun ontwikkelen. Mijn doel: medewerkers laten groeien om op die manier DataByte te laten groeien. Deze manier van ontwikkeling is het liefste wat ik zie! Ontwikkeling en initiatief nemen van collega’s stimuleren!

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij DataByte werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Onze visie is: als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dankzij onze groei, helpen wij onze klanten groeien en zij helpen DataByte als ICT-specialist groeien.

Bij DataByte werken wij dus met onze competenties. Een Talenten Management Analyse helpt ons daarbij. Dankzij deze competentietest weten we waar onze krachten liggen en waar wij energie van krijgen. Regelmatig krijgen onze medewerkers deze competentietest opnieuw en vinden er ontwikkelgesprekken plaats, zodat we zicht houden op onze ontwikkeling. ‘Blijven ontwikkelen’ is namelijk één van de kernwaarden van DataByte.

Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

Ben jij de geschikte kandidaat?

Stuur ons dan je gegevens toe en overtuig ons. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons rond de tafel!

Direct solliciteren