Wifi-expert Jeffrey Medewerker van de maand april 2018

Onze collega en wifi-expert Jeffrey Otte is uitgeroepen tot ‘Medewerker van de maand april’, naar aanleiding van een project dat hij in samenwerking met de afdeling Marketing uitvoerde. Dit project verliep niet zonder slag of stoot, maar Jeffrey revancheerde zichzelf en liet daarbij onze kernwaarde ‘blijven ontwikkelen’ prima naar voren komen!

Frustratie omgezet naar ontwikkeling

Collega’s Daniëlle van Neerbos en Dewy Blokvoort nomineerden Jeffrey naar aanleiding van een project waar het drietal begin 2018 aan werkte; de referentievideo bij onze klant University College Roosevelt (UCR).. In de referentievideo vertelt Jeffrey uitgebreid dat de aanleg van een wifinetwerk niet eenvoudig was vanwege de dikke muren die het historische pand heeft.

Maar, het opnemen van de referentievideo viel Jeffrey ietwat tegen. Toen hij aan de beurt was om zijn ervaring uit te leggen over de door hem aangelegde, draadloze internetverbinding, blokkeerde hij. “Zelfs mijn vrouw herkende mij niet terug op de video, want ik was mezelf niet”, vertelde Jeffrey na het zien van de eerste beelden. Na overleg trad Jeffrey nog een keer uit zijn comfortzone, want hij stond open voor een retake. “Het resultaat moet goed zijn!”, riep Jeffrey. De retake verliep gelukkig vlekkeloos en was binnen een mum van tijd gemaakt. Een ontwikkeling waarin Jeffrey zich kwetsbaar opstelde en zijn frustratie omtoverde in een prachtig resultaat!

Nieuwsgierig? Zie hier de referentievideo die mede mogelijk werd gemaakt door Jeffrey.

Er is geen houden meer aan…

…de ontwikkeling van deze wifi-expert. Jeffrey is namelijk onlangs uitgeroepen tot ‘Wifi Engineer of the Year 2017’ en dankzij hem wonnen we zelfs de Rising Star Aerohive Solution Award. Deze uitreiking werd georganiseerd door onze partner Nextel. Jeffrey legt uit: “Sommige ontwikkelingen gaan vanzelfsprekend. Wifi engineer van het jaar heeft vooral te maken met de webinar waar we de leverancier bij hebben betrokken. Die zag dat de manier waarop wij wifi verkopen, dé manier zou moeten zijn.”

Hoe houdt Jeffrey dit ontwikkeltempo aan?

“Op wifi-gebied ben ik altijd bezig om de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden, bijvoorbeeld via onze leveranciers en samenwerkingspartners. Ik vind de nieuwste technieken interessant en kijk naar wat het onze klanten zal opleveren. Een nieuwe ontwikkeling is draadloos internet via licht, waarbij de snelheid vele malen sneller wordt. Dit bevindt zich nog volop in de testfase. Maar ‘lifi’ zal niet voor elke ondernemer geschikt zijn”, licht Jeffrey toe. En op persoonlijk vlak? “Ik heb geleerd vooral niet bang te zijn om fouten te maken, niet bang zijn om iets nieuws te proberen en open en eerlijk te zijn”, aldus Jeffrey.

Meer nieuws