Senior Netwerk Engineer Roy Medewerker van de maand november 2018

Roy is genomineerd tot medewerker van de maand november voor zijn verantwoordelijkheidsgevoel tijdens het project bij onze klant Promic. Het was daarnaast ook nog eens het eerste project van Roy dat 220 uur duurde en een doorlooptijd van drie maanden had. Hij heeft dit project zeer succesvol uitgevoerd. Promics Organization & Process Developer, Rob Vereijken, was erg te spreken over Roy en vond hem vooral uitblinken op de kernwaarden ‘initiatief nemen’ en ‘collectief willen winnen’.

Wat vond Roy zelf eigenlijk van zijn benoeming?

Roy, was je verrast over de uitverkiezing Medewerker van de maand?

Roy: “Ja zeker, niet verwacht. Ik ben met een trucje naar de zaak gelokt, afspraak met Anita (planning) over je planning van volgend jaar, stond er in mijn agenda. Toen ik binnen was, werd ik door Romana (marketing) gevraagd om de referentievideo over Promic te bekijken, “want je naam wordt een paar keer genoemd”. In de video zei Rob van Promic opeens: gefeliciteerd met de uitverkiezing tot medewerker van de maand. Dat had ik niet aan zien komen.”

Hoe was het project Promic?

“Leuk, lekker uitdagend en best wel breed. En het is gewoon een leuk bedrijf!

Heb je nog een gouden tip voor andere collega’s om medewerker van de maand te worden?

Wat Freddy tijdens mijn inwerkperiode tegen mij zei: je bent er voor de klant, niet voor DataByte. En met die instelling pak ik het bij klanten altijd aan.

Meer nieuws