Onze kwartaalbijeenkomsten: een moment van samenhorigheid en trots

Ieder kwartaal hebben wij met de hele organisatie een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Het doel van onze kwartaalbijeenkomsten? Collega’s elkaar laten inspireren en thema’s bespreken waarbij iedereen inspraak en zeggenschap heeft. Iedereen is gelijk aan elkaar en krijgt de zelfde ruimte om iets te presenteren. Wij streven ernaar dat collega’s aan het einde van de avond weggaan met de gedachte: ‘Wow, ik werk bij een tof bedrijf die mij voorop stelt, mijn ontwikkeling centraal zet en mijn mening waardeert. Ik weet wat er nu speelt en ik weet waar DataByte naar toe werkt. Ik werk daar graag aan mee.’

De kernwaarden als leidraad in onze kwartaalbijeenkomst

We zetten de kwartaalbijeenkomst op aan de hand van onze 6 kernwaarden. Per kernwaarde kunnen collega’s iets presenteren. Onderwerpen die op zo’n avond voorbijkomen zijn: doelstellingen van het MT, financiële resultaten van het afgelopen kwartaal en de prognose voor komende tijd, ISO, Software die samen met Markering en Pre-Sales hun nieuwe app presenteert, de oplevering van het jaarverslag, succesmomenten van onze afdeling Sales Support en al onze medewerkers van de maand van vorig kwartaal. Per kwartaal zijn deze onderwerpen per kernwaarden natuurlijk anders, we zijn continu in beweging en ontwikkeling!

Trots op elkaar

Bij de kernwaarden trots op elkaar worden altijd de jubilea in het zonnetje gezet en stellen al onze nieuwe collega’s zich aan de organisatie voor. Heb je een succes behaald op je afdeling en wil je deze in het bijzonder toelichten? Dan is daar onder deze kernwaarde alle ruimte voor!

Interactief karakter

De kwartaalbijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur. Met het interactieve karakter van de bijeenkomst, wordt deze 1,5 uur steeds afwisselender. Zo houden afdelingen quizjes via Mentimeter (een online tool voor het beantwoorden van quizvragen) en wordt er gebruik gemaakt van panels om collega’s vragen te stellen over onderwerpen die op dat moment spelen.

Stel jij jouzelf tijdens de volgende kwartaalbijeenkomst voor als één van onze nieuwe collega’s? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Meer nieuws