Medior Netwerk Engineer Joey Otte medewerker van de maand november 2019

Joey is genomineerd op de kernwaarde ‘’Blijven ontwikkelen’’. Mede door zijn promotie naar Medior Netwerk Engineer is deze nominatie welverdiend! De quote van Joey’s coach Kevin, zegt eigenlijk al genoeg: “Vandaag de dag is er bijna geen enkel werkgebied Joey vreemd en kun je hem eigenlijk alles wel vragen.”

Hoe Joey zijn nominatie ervaart? Dat vragen we hem uitgebreid in dit blog.

Medewerker van de Maand, was het een grote verrassing?

Ja, natuurlijk is dat een verrassing, zeker hoe Kevin het in mijn 1op1 met het filmpje deed. Ik voel het echt als blijk van waardering, je wordt gezien en gewaardeerd door de organisatie voor wat je doet en kan.

Hoe heb je jouw stip: Medior Netwerk Engineer behaald?  

Blijven ontwikkelen, verbeteren en vooral initiatief nemen. Op technisch vlak wist ik gelukkig al veel. Het afgelopen jaar heb ik mijzelf vooral ontwikkelt op soft skills. Door aan mijn communicatie te werken heb ik mijn promotie kunnen behalen!

Hoe lang stond het al op de kalender om Medior te worden?

Vanaf het begin, bijna 5 jaar dus. Extra trots ben ik dat het is gelukt!

Wat is de volgende stap en wat moet je daar voor doen?

Senior engineer worden is mijn volgende stap. Dit hoop ik te behalen door gewoon door te blijven gaan met waar ik nu mee bezig ben. Dan staat niks me in de weg. Op technisch niveau ben ik eigenlijk al Senior. Dus ik ga blijven werken aan mijn soft skills om mijn volgende stip te behalen!

Wat vind je leuk aan werken bij DataByte?

De afwisseling, de collega’s, leuke sfeer onderling, altijd in voor grapjes. Ook is het erg afwisselend. De ene keer ben ik aan het werk bij een zorginstelling, de andere keer weer in een fabriek. Dan een groot netwerk en daarna weer een klein netwerk. Deze afwisseling is voor mij heel belangrijk!

Wat is jouw tip voor anderen (om succesvol te zijn binnen DataByte of om medewerker van de maand te worden)?

Blijf jezelf ontwikkelen en wees niet bang om iets nieuws uit te zoeken of te proberen!

Meer nieuws