Medior Netwerk Engineer Cor Medewerker van de maand januari 2019

Cor is genomineerd voor medewerker van de maand omdat hij laat zien wat wij verstaan onder ontwikkelen. Na het afronden van zijn opleiding aan het Zoomvlietcollege is Cor in juni 2014 als Servicedesk Engineer aan de slag gegaan bij DataByte. In september 2016 kwam hij in de buitendienst terecht en is hij doorgegroeid naar IT Beheerder. Juni 2018 heeft Cor de stap gemaakt naar Medior Netwerk Engineer. Een voorbeeld van iemand die eerst in de bus zat die hem van A naar B bracht. Maar naarmate de busrit langer duurde, zelf achter het stuur is gaan zitten om op zijn volgende bestemming te komen! Daarnaast krijgen we veel positieve feedback van klanten. Genoeg reden om Cor in het zonnetje te zetten voor het nemen van verantwoordelijkheid en de ontwikkeling die hij doormaakt!

Hoe heeft Cor dit aangepakt?

Cor is iemand die graag uitgedaagd wil worden en nieuwe dingen wil ontdekken. Hij heeft zich eerst geconcentreerd op zijn houding en overkomen. Dit maakt hem, in combinatie met zijn drivé om zijn kennis te vergroten en de klanttevredenheid te overtreffen, succesvol.

In zijn ontwikkeling naar Medior Engineer moest Cor 3 zelfstandige projecten uitvoeren, met een minimale KTO score van een 8. Het laatste project was bij Tandartspraktijk Franken. Cor heeft hiervoor een 9 behaald met als feedback “Cor heeft kennis van zaken en heeft de klant tijdens het project continu op de hoogte gehouden en problemen gelijk opgelost”.

Wat is zijn volgende stap?

Eerst doorgroeien tot Senior Engineer en later misschien wel richting Coach.

Wat is jouw tip voor andere collega’s?

Wees helder in je communicatie en neem je verantwoording waar nodig.

Van harte proficiat Cor met deze mooie nominatie!

Meer nieuws