Medewerkers van de maand september 2018 Vincent van ’t Hoog en Erwin Rens

Onze security officers Vincent en Erwin zijn genomineerd tot medewerkers van de maand september 2018 op de kernwaarde ‘collectief willen winnen’. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het behalen van het ISO-certificaat vertelt commercieel directeur Peter Bijker.

“Om het certificaat te behalen hebben we een complete set van maatregelen, processen en procedures vastgelegd. De bevlogenheid van Erwin en Vincent in dit traject was onmiskenbaar. Ze waren niet alleen gericht op het behalen van het certificaat, maar ze hielpen ons ook om de nodige veranderingen door te voeren in onze werkwijzen en systemen”.

Erwin en Vincent, Wat houdt de ISO certificering eigenlijk in?

“Daar kan Vincent alles over vertellen”, reageert Erwin snel. Vincent schiet in de lach en roept: “Jij ook als het goed is, toch”. De stemming zat er tijdens het gesprek goed in en het is uiteindelijk Vincent die toch begint met uitleggen. “ISO27001 is een certificering die gaat over informatiebeveiliging. Dus hoe je om moet gaan met de informatie over onszelf en onze klanten”. “De NEN7510 is eigenlijk hetzelfde, maar dan op de zorg gericht”, laat Erwin weten.

Waarom was het behalen van het certificaat nu zo belangrijk?

“Klanten begonnen naar de certificering te vragen bij offertetrajecten”, zegt Erwin. ”Ze stellen het als harde eis om met hen zaken te mogen doen. Steeds meer bedrijven zullen het in de toekomst als standaard beschouwen.” Vincent laat weten dat hij het certificaat als erkenning beschouwt. “We hadden het voorheen ook al goed geregeld, maar hoe maak je dat aantoonbaar? Met het ISO-certificaat kunnen we laten zien dat het getoetst is.”

Lees hier meer over onze ISO-certificering

Meer nieuws