Medewerker van de maand juni: Johan Zantboer

Johan, Inkoop, Binnendienst en Facilitair Manager, is de eerste medewerker van DataByte. Bij Johan ben je aan het goede adres voor projectplanning. Niet voor niets dat hij de projectleiding op zich nam voor de grote verbouwing van het interieur bij DataByte. De verbouwing nam maar liefst 2 jaar in beslag en Johan was de echte kartrekker.

Medewerker van het Jaar

John Heijnen, eigenaar DataByte: “Als je ziet wat Johan heeft gedaan voor DataByte, dan had ik hem liever Medewerker van het Jaar willen noemen. Door zijn expertise en inzet (en daarnaast goed op de portemonnee heeft gelet) heeft hij een bovengemiddelde prestatie geleverd. Dat is echt knap.”

Familiedag

Naast het feit dat alle DataByters nu in een prachtige omgeving werken in Steenbergen, was de kers op de taart toch wel de familiedag in 2017. Vrienden, familie en geliefden van onze collega’s waren aanwezig om het nieuwe interieur te bewonderen. Johan: “Medewerker van de maand is een hele leuke beloning voor al het werk dat er in is gaan zitten. Niet alleen van mij, ook van Nick, Erwin en John Heijnen zelf.  Maar partners van collega’s gaven me eigenlijk het mooiste compliment tijdens de familiedag: in zo’n omgeving zou ik ook wel willen werken.”

Bekijk hier de video van Johan:

 

Meer nieuws