Medewerker Custom Cummunications Tamara Medewerker van de maand juli 2020

Op de kernwaarden ‘Betrokken’ en ‘Collectief willen winnen’ is Tamara uitverkozen tot medewerker van de maand.

“Tamara is onze rots in de branding op de 1e lijns. Ze pakt alles op en heeft een enorm  verantwoordelijkheidsgevoel. Ze bewaakt de bezetting en trekt op tijd aan de bel als deze niet optimaal blijkt te zijn.” aldus Anita (Coach/ Planner) die haar nomineerde.

John de Jongh (Directeur) ging met Tamara in gesprek over haar nominatie.

Wat heb je voor jouw nominatie moeten doen?

Ik bijt mezelf vast in heel veel zaken. Ik laat niet snel los voordat de zaken zijn afgehandeld. Als ik bijvoorbeeld een vraag heb gesteld aan collega’s intern, maar nog geen antwoord heb gekregen. Dan laat ik dit niet gaan, maar ga ik er achteraan. De verantwoordelijkheid die ik neem valt op.

Was het een leuke verrassing, medewerker van de maand?

Heel leuk! Ik had het wel gehoopt, maar niet zien aankomen. Anita vertelde: ‘’we moeten even een gesprekje doen met Dennis.’’ Ik was zenuwachtig. Dat gebeurd nooit, dat ze mij met z’n tweeën willen spreken. Toen kreeg ik de envelop met daarin de oorkonde. Ik was opgelucht en blij. Leuk om de bewondering voor de verantwoordelijkheid die ik neem zo te ervaren!

Wat vind je leuk aan werken bij DataByte?

De collega’s om me heen en het familiegevoel. Dat heb ik al sinds mijn eerste werkdag bij DataByte. Ok ben echt met open armen ontvangen.

Heb je tips voor anderen (om succesvol te zijn binnen DataByte of om medewerker van de maand te worden)?

Gewoon jezelf zijn en doen waar je goed in bent en zorgen dat je steeds beter wordt. Ik doe dat bijvoorbeeld door het voortouw te nemen. En als het mijn pet te boven gaat, zoals met een moeilijke planning bijvoorbeeld, dan vraag ik om hulp. Zo wordt ik steeds beter.

Meer nieuws