Marketing Medewerker Daniëlle Medewerker van de maand februari 2019

Daniëlle is medewerker van de maand geworden op onze kernwaarden ‘blijven ontwikkelen’ en ‘initiatief tonen’. De afgelopen periode heeft ze vooral stappen gezet in haar assertiviteit. Hoe? Dat vertelt ze graag! 

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 

”Romana (Marketing Manager) is mijn navigator en coacht mij in mijn ontwikkeling. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook persoonlijk. Ze houdt me regelmatig een spiegel voor en adviseert me in hoe ik dingen anders kan doen. Dat was namelijk wat ik wilde ontwikkelen. Meer assertiviteit tonen op de werkvloer! Uiteindelijk moet ik dit natuurlijk zelf laten zien, maar Romana speelt hierin een belangrijke rol. Ik voel mijzelf steeds meer een expert op het gebied van visuele vormgeving, video- en fotografie. Hierdoor durf ik tegengas te geven of door te vragen op het moment dat ik denk dat het anders, of beter kan! ” aldus Danielle.

Wat zijn je volgende stappen?

Daniëlle: ”Ik ga op een nieuwe manier het DataByte Magazine coördineren. Namelijk in sprints. Ik ga de meetings leiden, structuur helder maken en impact mapping uitvoeren. Een hoop nieuwe uitdagingen, die ik met beide handen aanpak! ”

Hoe zou jij het werken bij DataByte typeren?

”Wat ik leuk vind aan het werken bij DataByte, is de focus en ruimte die collega’s krijgen om te ontwikkelen. Ook heb ik erg fijne collega’s, en is mijn functie precies wat ik leuk vind om te doen! Ik heb veel contact met collega’s en externen, dat maakt mijn functie uitdagend en afwisselend. ”

Tips voor anderen?

”Ik heb iets gevonden wat ik echt leuk vind om te doen en wat bij me past. Dat is denk ik de belangrijkste voorwaarde om te kunnen excelleren. Blijf jezelf afvragen of wat je doet, wel bij je past. En daag jezelf uit, iedere dag! Ik blijf van nature liever in mijn comfortzone (wie niet?), maar juist telkens iets moeilijkere projecten oppakken, helpt mij om vooruit te komen.”

Bekijk hier de medewerker van de maand video met Danielle.

 

 

Meer nieuws