IT-Beheerder Bart Medewerker van de maand mei 2018

Bart is benoemd tot medewerker van de maand mei vanwege zijn snelle ontwikkeling. Servicedeskmanager Dennis: “Bart heeft deze titel behaald omdat hij zich altijd is blijven ontwikkelen, één van onze belangrijkste kernwaarden. In 2015 kwam hij bij ons in dienst als Servicedeskmedewerker en vanaf de allereerste dag heeft hij zich opengesteld voor feedback zodat hij kon groeien. Hij leert hij elke dag bij en zet klanttevredenheid op één. Ook houdt hij de lijntjes qua communicatie altijd kort zodat iedereen op de hoogte is.”

Groei door

Dennis: “Bart werd al snel een volwaardig lid van het communicatieteam. Dit alles bleef niet onopgemerkt, hij nam zelfs een deel van mijn verantwoordelijkheden en taken als Servicedeskmanager over wanneer ik in een bespreking zat. Dit alles zodat de servicedesk door kon draaien en de klanten altijd geholpen werden. Hij groeide door naar Storingsengineer, als tussenstap van 3 maanden voordat hij écht naar de buitendienst door zou groeien. Ook werd hij lid van het Cloud Beheerders team. Door zijn initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel heeft Bart ook in dit team zijn meerwaarde laten zien. Hierdoor kon hij zich doorontwikkelen naar IT Beheerder.”

Een voorbeeld voor nieuwe collega’s

“De snelle ontwikkeling die Bart heeft doorgemaakt is een voorbeeld voor alle andere collega’s die na het afronden van hun opleiding bij DataByte in dienst komen en heeft daarom geresulteerd in de benoeming tot Medewerker van de maand”, zegt Dennis.

Meer nieuws